Robert ten Brink verrast moeders in 'All You Need Is Love Moederdagspecial'

vrijdag 7 mei 2021
Foto: RTL 4 - © RTL 2021

In de Moederdagspecial van 'All You Need Is Love' gaat Robert ten Brink met hulp van Albert Heijn het hele land door om verwenpakketten af te leveren bij moeders die dat verdienen. Uiteraard gaat dat op de manier die we van 'All You Need Is Love' gewend zijn en wordt dit groots aangepakt.

Van high teas tot complete fanfares en een kinderkoor; alles komt voorbij om de allerliefste moeders op ludieke wijze in het zonnetje te zetten.


Bijzonder en speciaal, zo hoort Moederdag te voelen en dat is ook precies waar Robert ten Brink in deze special voor zorgt: een Moederdag om nooit te vergeten. Hij herenigt families, deelt bijzondere boodschappen uit, verzorgt speciale uitjes en levert Albert Heijn verwenpakketten af bij de allerliefste moeders, soon-to-be moeders en bonusmoeders. Samen zorgt dit voor de perfecte Moederdagspecial bomvol liefde en verwennerij.

'All You Need Is Love Moederdagspecial' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijax Benelux, en is op zaterdag 8 mei om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers