RTL 5 volgt 8 eigenwijze Hagenezen op vakantie in Chersonissos

woensdag 1 september 2010

De Griekse badplaats Chersonissos is the place to be voor jonge party animals. Overdag zon, zee, strand en 's avonds compleet los gaan in vette, trendy clubs. Met het nieuwe, nu al veelbesproken, realityprogramma 'Oh Oh Cherso', te zien vanaf donderdag 2 september, stort RTL 5 zich in deze 'hemel op aarde'.

In het programma worden acht jonge,  stronteigenwijze ras-Hagenezen een zomer lang gevolgd. Ze delen lief en leed en feesten tot ze erbij neervallen. Intussen moet er ook nog gewerkt worden om rond te komen. Kortom: ze leren het vakantieparadijs Chersonissos tot in detail kennen.


De cast bestaat uit eigenzinnige en typische Hagenezen die garant staan voor humor, verbazing, passie, ruzie en heel veel ongecompliceerd plezier. Zo zijn de mannen Joey, Tony, Vincent en Robert, alias 'Matsoe Matsoe', 'Sterretje', 'Sniper' en 'Joker', verantwoordelijk voor het nodige testosteron under the sun. Intussen zorgen de dames Bibi ('Kabouter'), Roos ('Little Princess'), Samantha ('Barbie') en Elize op hun beurt voor verhitte taferelen.

Houden de goedgebekte types deze extreme levensstijl in de Griekse hotspot vol of gaat toch niets boven hun eigen mooie stad achter de duinen?

'Oh Oh Cherso', vanaf donderdag 2 september om 22.00 uur. Daarna vanaf 9 september wekelijks om 21.35 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers