'RTL Boulevard' bedankt kijkers voor alle steun

zaterdag 24 juli 2021

Aan het eind van 'RTL Boulevard' vrijdag heeft presentatrice Vivienne van den Assem alle kijkers bedankt voor de steun van de afgelopen weken. De programmamakers hadden het, sinds de aanslag op Peter R. de Vries, niet gemakkelijk.

Misdaadjournalist Peter R. de Vries overleed vorige week aan de gevolgen van zijn verwondingen nadat hij tien dagen eerder werd neergeschoten bij het verlaten van de 'RTL Boulevard'-studio aan het Leidseplein in Amsterdam.


Daarna werd ook 'RTL Boulevard' zelf geviseerd. Zo werd de studio in Amsterdam ontruimd nadat er een dreiging tegen het programma bleek te zijn. Enkele uitzendingen gingen niet door. En uit veiligheidsoverwegingen besloot RTL de studio te verhuizen naar het Mediapark in Hilversum. Momenteel wordt 'RTL Boulevard' nog altijd van daaruit gemaakt.

'Bedankt voor het kijken en vooral ook voor alle steun de afgelopen weken', zo sloot Vivienne van den Assem vrijdag 'RTL Boulevard' af.

Bron: ad.nl


Lees ook:
RTL 4 schrapt 'RTL Boulevard' wegens ernstige dreiging. Studio in Amsterdam ontruimd!
'RTL Boulevard' hervat de uitzendingen
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries neergeschoten in Amsterdam
Peter R. de Vries (64) overleden na aanslag

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers