''RTL Boulevard' voorlopig niet meer vanaf Leidseplein' - UPDATE!

zondag 11 juli 2021

De live-uitzendingen van 'RTL Boulevard' zullen voorlopig niet meer vanaf het Leidseplein in Amsterdam worden gemaakt. Dat meldt het AD op basis van diverse bronnen. RTL heeft het nieuws nog niet bevestigd. Wel is besloten zondag opnieuw geen uitzending van het programma te maken.

Zaterdag werd de uitzending afgelast wegens een 'ernstige dreiging'. Het is echter niet zeker of die dreiging te maken heeft met de aanslag op Peter R. de Vries nadat hij dinsdag de studio van het programma had verlaten.


RTL zou nu hebben besloten om vanwege een 'ernstige dreiging' hebben besloten om de live-uitzendingen van 'RTL Boulevard' niet meer te maken vanaf het Leidseplein. Voor hoelang die maatregel geldt, is ook nog niet bekend. Evenmin is het onduidelijk waar de redactie zich zal gaan vestigen.

Zaterdag werd de rechtstreekse uitzending van 'RTL Boulevard' afgelast nadat de Amsterdamse driehiek van burgemeester, politie en OM de programmamakers op een dreiging had gewezen. Volgens RTL Nieuws zou het gaan om een 'ernstige dreiging uit de hoek van de georganiseerde misdaad'.

Het is momenteel nog wachten op een bevestiging van dit verhaal door RTL zelf.

UPDATE!
RTL heeft inmiddels besloten om ook zondag geen uitzending van 'RTL Boulevard' te maken. Dat is aan de krant AD bevestigd. 'Door de extra veiligheidsmaatregelen was het mogelijk om vanavond weer vanuit Amsterdam uit te zenden, maar wij hebben zelf besloten vandaag het team van 'RTL Boulevard' rust te geven', aldus een woordvoerder. RTL stelt alles in het werk om vanaf maandag 12 juli weer gewoon uitzending te kunnen maken.

'Wij blijven vechten om die rol te vervullen, zeker ook met 'RTL Boulevard', en zijn heel trots op het team dat met dezelfde overtuiging en gedrevenheid de draad morgen weer oppakt', zo stelt RTL. De zender heeft ook iedereen bedankt voor de vele steunbetuigingen.

Bron: ad.nl


Lees ook:
RTL 4 schrapt 'RTL Boulevard' wegens ernstige dreiging. Studio in Amsterdam ontruimd!
'RTL Boulevard' lokt veel kijkers met eerbetoon aan Peter R. de Vries
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries neergeschoten in Amsterdam

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers