Single mannen tussen 25 en 40 jaar gezocht voor nieuw Videoland-programma

maandag 29 maart 2021

Drie bekende duo's fungeren in de Videoland Original 'Celebrity Matchmakers' als ware cupido's. Zij gaan hun (social media) netwerk inzetten om een vrijgezel (v) eindelijk aan de 'ware' te helpen.

De duo's die haar gaan helpen in deze zoektocht zijn: comedian Soundos en haar moeder Rhimou, Echte Gooische Moeders Pauline en Bo en de twee goede Amsterdamse vrienden rapper Donnie en presentator Edson da Graça. Ze zijn op zoek naar single mannen tussen de 25-40 jaar. Celebrity Matchmakers vertrouwt op het enorme bereik, inzicht en advies van deze duo's. Met duizenden volgers moeten zij toch een geschikte match kunnen vinden?


Interesse? Lees dan meer op https://bluecirclecasting.nl/programma/celebrity-matchmakers-videoland

De Videoland Original 'Celebrity Matchmakers' wordt geproduceerd door Blue Circle en is in het najaar te zien bij Videoland.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers