'South Park''s 1 uur durende 'Vaccination Special' op Comedy Central

woensdag 10 maart 2021

Net als in ons eigen landje heeft de pandemie 'South Park' nog altijd flink onder controle en het vaccineren staat op het punt om te beginnen. Zal Kenny de eerste zijn in 'South Park' die het coronavaccin krijgt?

Op donderdag 11 maart om 20.30 uur zendt ViacomCBS zender Comedy Central de 'South ParQ The Vaccination Special' uit. De nieuwe aflevering van 'South Park' makers Trey Parker and Matt Stone is een vervolg op de special over het coronavirus die in oktober 2020 werd uitgezonden bij Comedy Central.


In deze aflevering schreeuwen de inwoners van 'South ParQ' om het COVID-19-vaccin. Een hilarische nieuwe militante groep probeert te voorkomen dat de jongens hun leraar laten vaccineren.

De satirische animatieserie 'South Park' staat natuurlijk bekend om zijn animatiestijl, donkere humor en taboedoorbrekende onderwerpen. Ook nu zullen de bewoners van South Park het vaccinatieonderwerp niet aan zich voorbij laten gaan.

'South ParQ The Vaccination Special', donderdag 11 maart om 20.30 uur een uur lang te zien op Comedy Central. 

Check de teaser:Lees ook:
'South Park Pandemic Special' exclusief op Comedy Central

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers