Stef Bos én Miss Montreal in tranen bij 'Door de Wind' in 'Beste Zangers'

vrijdag 2 oktober 2020

Emo-momentje deze week in 'Beste Zangers' op AVROTROS. Stef Bos én vertolkster Miss Montreal hielden het niet droog bij een herwerkte versie van 'Door de Wind'.

'Door de Wind' was de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival van 1989 in het Zwitserse Lausanne. Het nummer werd vertolkt door Ingeborg met als backing vocal Stef Bos. Bos schreef het lied destijds. En nu is hij een van de artiesten die meedoet aan 'Beste Zangers'. Miss Montreal bracht in het programma deze week haar versie van 'Door de Wind'. Het werd een heuse kippenvel-cover waarbij onder meer Stef Bos én de zangeres zelf hun tranen moeilijk konden bedwingen. Het is alvast een van de meest beklijvende tv-fragmenten van de afgelopen week geworden.


Bekijk het optreden van Miss Montreal hier:


'Beste Zangers' is elke donderdagavond te zien op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers