Sylvia Geersen is de nieuwe 'Bachelorette'

vrijdag 2 september 2022
Foto: Videoland - © RTL 2022

Na Gaby Blaaser als allereerste deelneemster aan de Nederlandse versie van 'De Bachelorette', zal model en influencer Sylvia Geersen op zoek gaan naar ware liefde in een nieuw seizoen van het succesvolle datingprogramma bij Videoland.

Sylvia Geersen is, na een tumultueus liefdesleven, klaar voor haar nieuwe, grote liefde die ze hoopt te vinden via het programma ‘De Bachelorette' bij Videoland. Op een droomlocatie in het buitenland gaat zij een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Via de iconische ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van Sylvia? Vrijgezelle mannen kunnen zich nu opgeven via www.videoland.nl/debachelorette.


Sylvia Geersen: 'Ik heb zo’n ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek! Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan!'


Over het programma: ‘De Bachelorette’ is een populaire datingshow die sinds 2003 in meerdere landen te zien is. Na het succesvolle eerste seizoen en twee seizoenen van ‘De Bachelor’ is Sylvia de vierde single die de hoofdrol zal spelen in dit nieuwe seizoen vol liefde, spanning en sensatie.

‘De Bachelorette’ wordt geproduceerd door Warner Bros. International TV Productions Nederland is in het voorjaar te zien bij Videoland en aanmelden kan via www.videoland.nl/debachelorette.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers