Talpa krijgt nieuwe naam en wordt TIEN

donderdag 16 november 2006

Met ingang van 16 december wordt televisiezender Talpa omgedoopt tot 'Tien', vanaf het prille begin de eerste naamkeuze van de zender. Tien gaat 24 uur per dag uitzenden en krijgt daarmee ook de beschikking over dagtelevisie, waarmee een langgekoesterde wens in vervulling gaat.

T


alpa TV ziet de naamswijziging als een logische stap. Ronald Goes, algemeen directeur van Talpa TV: "Sinds enkele maanden voeren we al een cijfer 10 rechtsboven in het scherm, om zo duidelijkheid voor de kijker te scheppen op welke voorkeurspositie de zender is te vinden op de afstandsbediening. Door deze naamswijziging zijn wij nog beter in staat de kijker hier vertrouwd mee te maken."

De naamswijziging heeft ook gevolgen voor het internetplatform van de zender: het complete online-aanbod is vanaf 16 december te vinden op http://www.tien.tv/. De andere onderdelen van de Talpa Media Groep blijven hun naam behouden.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

TV-Visie Poll: Wat is jouw favoriete zender?
STEM NU

 

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers