'TMF Awards Festival' volledig uitverkocht

vrijdag 25 juni 2010

Zaterdag is het zover 'TMF Awards Festival' in Enschede! De kaarten voor het event zijn definitief uitverkocht. De organisatie houdt nog wel enkele tientallen kaarten beschikbaar voor deurverkoop zodat bezoekers van het 'TMF Awards Festival' niet de dupe zullen worden van handel in zwarte kaartverkoop.

Op zaterdag 26 juni zal op drie verschillende podia in het Volkspark van Enschede, de 14e editie van de 'TMF Awards' plaatsvinden. Na de opening van Stromae, zullen Nick & Simon, Di-rect, Taio Cruz, Flinke Namen, Dio en The Opposites, Kane en 30 Seconds To Mars een optreden op het TMF Main Stage verzorgen. Valerius, Diggy Dex, Destine, Stereo, Jaap & Maaike en Gabriella Cilmi maken hun opwachting op TMF Superchart Stage. Op TMF Dance Stage staan Sunnery James & Ryan Marciano, Billy the Klit, Sidney Samson, Quintino ft. Mitch Crown, Marc Vano & MC Sherlock, Gregor Salto en The Partysquad.


De awards zullen dit jaar onder andere worden uitgereikt door Marco Borsato, Esmée Denters, Vengaboys en Jan Smit, uiteraard samen met de VJ’s van TMF.

Wil je toch nog iets van de TMF Awards sfeer meepikken of ben je om 23.00 uur nog niet uitgefeest dan is er nog de Afterparty in Atak. Vanaf 23.00 uur gaat het feest daar verder met The Partysquad, Gregor Salto, TMF VJ’s Sascha Visser en Amir Charles en speciale gasten The Opposites, Flinke Namen en Dio. Kaarten zijn nog te koop op http://www.atak.nl/.

'TMF Awards Festival', van 17.00 tot 23.00 uur op drie verschillende podia in het Volkspark te Enschede.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers