TV Oranje in mei in basispakket Ziggo

woensdag 2 mei 2018

Onder het motto 'Meimaand, Muziekmaand' stelt televisieprovider Ziggo een aantal muziekzenders uit het Movies & Series XL pakket een maand lang beschikbaar aan al haar klanten.

Ook TV Oranje is op het laatste moment toegevoegd aan het tijdelijke pakket van gratis muziekzenders. Daardoor is de zender met muziek van eigen bodem tot en met donderdag 31 mei voor iedere Ziggo-abonnee te ontvangen op kanaal 610. Ontvangst is mogelijk voor klanten die in het bezit zijn van een CI+ module of Mediabox, en via Ziggo GO op de smartphone, tablet en laptop. Wie TV Oranje ook na de maand mei wil blijven ontvangen, kan het pakket Ziggo Movies & Series XL bestellen.


Nieuwe artiestenspecials
De gratis doorgifte van TV Oranje bij Ziggo valt samen met de start van een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze TV Oranje Specials praten ze met Ivo Franklin over hun jeugd, carrière, privéleven, hobby’s en andere bezigheden. Zaterdag 5 mei gaat de nieuwe serie om 19.00 uur van start met een portret van de Haagse volkszanger John West. De weken daarna volgen Thomas Berge (12 mei), Ben en Carmen Steneker (19 mei), Gino Graus (26 mei) en Stef Bos (2 juni).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers