TV-Visie Poll: van welke zender verwacht jij het meest?

maandag 28 juli 2008

Zo'n beetje alle plannen zijn uit de doeken gedaan, en de tv zenders maken zicht op voor een nieuw seizoen. Een seizoen dat per zendergroep een andere missie kent, maar allen willen ze blijven scoren. De gunst van de kijker is het belangrijkst.

D


e hoofdzenders pakken dan ook uit met sterke programmeringen. Nederland 1 gaat op vertrouwde voet verder, met programma's met een zekerheid dat ze scoren. Toppers als 'Op zoek naar Joseph', 'Studio Sport', 'De Reunie' en het onvermijdelijke 'Spoorloos' komen terug met een nieuw seizoen. Ook andere successen blijven in de programmatie staan. Nederland 1 vaart aan kop, en probeert door niet teveel verandering deze plek te behouden.

RTL4 stuurt bij na een grote koerswijziging, en zet op zaterdag in op entertainment. De rest van de week is een mix van series, reality en programma's. Hiermee tot doel de kijker terug te krijgen op de zender, en zo weer de marktleider van Nederland te kunnen worden. Een ambitieuze missie, met veel gevaar.

SBS6 zit sinds 2 jaar in de lift, en probeert dat dit jaar te verzilveren met een eigen dramaserie. Naast veel eigen nieuw product (met risico) komen ook alle oudgedienden weer terug, waaronder 'Wegmisbruikers' en 'Peter R. De Vries'. Is SBS6 op weg om de nummer twee van Nederland te worden, of moeten ze die droom nog even uitstellen?

Van welke mainstream zender verwacht jij, als tv-visie.nl bezoeker, nu het meest? Nederland 1, RTL4, SBS6? Geef je stem in onze poll.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers