'VI' - 'FOX Voetbal': 1 - 0

donderdag 17 oktober 2013

De strijd is gestreden. Vanaf maandag zal 'FOX Voetbal' pas starten om 22.00 uur. Dat is na afloop van concurrent 'Voetbal International' bij RTL 7.

Bij de start op 19 augustus maakte FOX zich sterk dat het met het programma 'FOX Voetbal' een geduchte tegenstander voor 'VI', de kijkcijfertopper van RTL 7 had. Die verhoopte resultaten bleven uit. Al bij de eerste aflevering werd duidelijk dat de kijkers 'VI' gewoon trouw bleven. Meer zelfs: het programma scoorde nooit beter dan sinds de start van 'FOX Voetbal'.

Maandag keken zo'n 786.000 mensen naar de voetbaltalkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Toine van Peperstraten en Jan van Halst mochten 47.000 kijkers bij 'FOX Voetbal' verwelkomen.

FOX heeft intussen ook de rechten op de Duitse Bundesliga verworven. Ook met ondermeer België wordt onderhandeld.

Bron: ad.nl


DOSSIER: Nieuwe zender FOX

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers