Wilma Nanninga in 'De Gouden Kooi'

vrijdag 10 november 2006

De Miljonairs in De Gouden Kooi krijgen een logé. Maandag 13 november stapt Wilma Nanninga met haar koffers De Gouden Kooi in.

D


rie dagen zal de hoofdredactrice van de pagina 'Privé' in de Telegraaf ervaren hoe het is om achter de gouden tralies te leven. Het verslag publiceert ze diezelfde week in de donderdageditie van de Telegraaf. Wilma lijkt niet op te zien tegen de 24/7 camera's: "Ik ga gewoon douchen hoor!"

In De Gouden Kooi zijn tien Nederlanders 'gevangen in luxe' in een kapitale villa ter waarde van ruim 2 miljoen euro. Eén van hen kan de villa winnen, samen met een kapitaal aan cash. Kortom, de ultieme financiële vrijheid. Maar... daarvoor moeten ze eerst hun eigen vrijheid opofferen. En dat voor onbepaalde tijd. Want alleen de Miljonair die als laatste in de villa overblijft, wint. En dus is De Gouden Kooi niet zomaar een programma; het is een psychologisch experiment. Een experiment waarvan de duur onvoorspelbaar is, volledig afhankelijk van de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van de Miljonairs.

'De Gouden Kooi', iedere werkdag om 19.30 uur bij Talpa op 10

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via
dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

TV-Visie Poll: Wat is jouw favoriete zender?
STEM NU

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers