Adamski vervangt zieke Maxi Jazz op Nostalgie Beach Festival

maandag 1 juli 2019

Middelkerke ontvangt op zaterdag 10 augustus Adamski als vervanger voor de zieke Maxi Jazz op het Nostalgie Beach Festival. Maxi Jazz schrapte vorige week al zijn optredens tot eind augustus omdat hij sukkelt met zijn gezondheid.

De Britse dance-producer kennen we vooral van de nummer 1 hit Killer, die hij samen met Seal maakte in 1990. Wereldwijd ging het nummer van Adamski miljoenen keren over de toonbank. George Michael gebruikte 'Killer' in 1993, samen met de song 'Papa was a Rolling Stone', op een live-album met de leden van Queen.


Het Nostalgie Beach Festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in Middelkerke. Andere topartiesten zijn Status Quo, Clouseau, Wet Wet Wet, Marc Almond, Fischer-Z en Big Country.

Tickets voor Nostalgie Beach Festival kan je bestellen via:  nostalgiebeachfestival.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers