'Buren': week 38 (2019) - PREVIEW

zondag 15 september 2019

In Ramsay Street stopt het drama nooit. En Vlaanderen blijft smullen van de gebeurtenissen van de Australische tegenvoeters. Deze week zendt En vier afleveringen uit. Op vrijdag is er geen uitzending, dan kijken we naar het Kampioenschap van Vlaanderen in het wielrennen.

 

 


Maandag 16 september 2019 - aflevering 7857
Bea begrijpt niet waarom 'Patrick' haar zus niet wil ontmoeten, maar laat zich opnieuw om de tuin leiden door de gewiekste Finn. Maar wanneer hij een foto te zien krijgt van Elly en Mark, neemt zijn nieuwsgierigheid de bovenhand. Toadie wil het opnemen voor Steph, maar een ongelukkige samenloop van omstandigheden zou weleens het einde van hun vriendschap kunnen betekenen. En slaagt Cassius erin om zelfs pietje-precies Karl om zijn vinger te winden?

Dinsdag 17 september 2019 - aflevering 7858
Mishti geniet van een avondje uit met Chloe en Amy én van de aandacht van de knappe Dilhan. Maar al snel blijkt dat zijn intenties niet van goede aard zijn... Sonya probeert de fout van Toadie recht te zetten door de confrontatie aan te gaan met Philippa. Kan zij ervoor zorgen dat Steph haar zoon niet opnieuw verliest? Bea wordt onbedoeld het slachtoffer van de snode plannen van Finn, maar het incident brengt haar ook dichter bij Elly. Is er eindelijk een verzoening in de maak?

Woensdag 18 september 2019 - aflevering 7859 (om 17.40 uur)
Steph staat op het punt om afscheid te nemen van Ramsay Street, maar Toadie heeft nog een verrassing voor haar in petto. Komt hij nog op tijd? Mishti schakelt Aaron en David in om haar te behoeden voor nog meer foute mannen, maar ondertussen krijgt ze wel nog af te rekenen met de gevolgen van haar slippertje met Dilhan. Gary en Fay lijken goed met elkaar te kunnen opschieten, en dat is zeer tegen de zin van Terese.

Donderdag 19 september 2019 - aflevering 7860
Mishti wil alles op alles zetten om haar eer te redden en ze rekent daarvoor op de medewerking van Aaron. Maar was dat wel een goede beslissing? Amy kan haar steelzucht niet onder bedwang houden en neemt steeds meer risico's, tot ze op het punt staat betrapt te worden door Paul. Valt ze dan toch door de mand? Hoewel ze hem een dienst heeft bewezen, wordt Sheila toch op het matje geroepen door Toadie. Ze gehoorzaamt braaf, maar wat mist ze de vrijheid van haar vorige job...

Vrijdag 20 september 2019 - geen uitzending
Wielrennen - Kampioenschap van Vlaanderen

'Buren', elke werkdag om 16.45 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers