Champions League-finale op Q2

vrijdag 25 mei 2018

Op zaterdag 26 mei nemen Real Madrid en Liverpool het om 20.10 tegen elkaar op in de finale van de UEFA Champions League. Kan Real Madrid voor de derde keer op rij winnen en zo zijn Champions League-titel verdedigen? Of pakt Liverpool na dertien jaar nog een keer de winst?

Q2 brengt vanaf donderdag 31 mei elke weekdag om 19.45 uur een aflevering van het laatste seizoen van de Golden Globe- en Emmy Award-genomineerde reeks 'New Girl'. Het zevende seizoen speelt zich enkele jaren na de seizoensfinale van seizoen 6 af. Jess en Nick zijn samen en keren terug van een Europese tour voor Nicks laatste roman. Schmidt en Cece voeden hun dochter Ruth op. Winston en Aly zijn getrouwd én in verwachting.

Het zevende seizoen van 'Game of Thrones' loopt op maandag 28 mei om 21.25 uur op zijn einde. De White Walkers zetten hun dodentocht verder richting De Muur. Jon en Daenerys doen er alles aan om iedereen klaar te stomen voor de ultieme strijd. Zal het lukken om een leger te verzamelen? Want ook de strijd om de IJzeren troon gaat onverbiddelijk verder.

Op vrijdag 1 juni 2018 staat er een nieuwe Q Movie op het programma bij Q2. Om 20.35 uur is er de tv-première van 'Chappie' van 'District 9'-regisseur Neill Blomkamp. Sharlto Copley, die ook de hoofdrol in 'District 9' vertolkte, speelt Chappie. Daarnaast zijn ook 'Slumdog Millionaire'-acteur Dev Patel, Hugh Jackman ('X-Men'), Sigourney Weaver ('Aliens') en 'Die Antwoord'-leden Yo-Landi Visser en Ninja te zien in de film. In de film wordt misdaad met behulp van robots bestreden. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft: Chappie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers