De highlights van Q2

vrijdag 21 juni 2019

'Mayans MC', een spin-off van de Golden Globe-winnende reeks 'Sons of Anarchy', is vanaf dinsdag 25 juni 2019 wekelijks om 23.20 uur te zien bij Q2.

Kurt Sutter, een van de makers van 'Mayans MC', schreef ook de reeks 'Sons of Anarchy'. In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgt de Amerikaanse crimeserie de strubbelingen van Ezekiel 'EZ' Reyes (gespeeld door J.D. Pardo), een prospect van de Mayans motorclub. EZ is de zoon van Latijns-Amerikaanse ouders wiens droom aan diggelen werd geslagen door een kartel. Vastbesloten om wraak te nemen wordt EZ meegezogen in een wereld waar hij niet uit kan ontsnappen.

Wie van een dosis humor houdt, kan vanaf vrijdag 28 juni afstemmen op Q2 voor 'Tegen de Sterren Op', waarin tv-programma's en bekende Vlamingen een humoristisch spiegelbeeld voorgeschoteld krijgen. Elke weekdag om 19.00 uur tonen onder andere Nathalie Meskens, Guga Baúl, Barbara Sarafian en Jonas Van Geel het beste van zichzelf. Koning Filip en Koningin Mathilde, Justine Henin, Annemie Struyf en Elio Di Rupo ontsnappen er niet aan...

Op vrijdag 28 juni is er om 20.35 uur de tv-première van 'Goosebumps', waarin Jack Black (als Stine) een van de hoofdrollen vertolkt. In de film krijgen Hannah (gespeeld door Odeya Rush) en Zach (gespeeld door Ryan Lee) te maken met horrorverhalen die tot leven komen. Ze worden aangevallen door spoken, schurken en zelfs boze kabouters. De twee krijgen de taak om alle monsters terug te brengen naar waar ze vandaan komen, voordat deze nog meer schade aanrichten aan de stad.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers