'De Ludwigs' gaan op jacht naar de Stenen Schat in hun spannendste avontuur ooit op Nickelodeon

zondag 15 oktober 2017
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2017

De Ludwigs zijn terug! De leukste familie van Amsterdam keert vanaf 16 oktober terug naar Viacom-zender Nickelodeon in hun nieuwe avontuur 'De Ludwigs - Op jacht naar de Stenen Schat'.

Als de broers en zussen naar hun tante Janine en neef Olivier op het Belgische platteland worden gestuurd blijkt al snel dat dit geen ontspannende vakantie gaat zijn: Olivier heeft een geheim en is in het bezit van een halve schatkaart. De Ludwigs zouden de Ludwigs niet zijn als ze niet snel aan de slag zouden gaan met alle nummers en aanduidingen op de kaart. Waar leidt de schatkaart naartoe? En wie is die mysterieuze figuur die ze vanaf een afstandje in de gaten houdt?

Topcast
Ook in dit nieuwe avontuur keert de bekende cast uit de eerdere series terug, waaronder Tooske en Bastiaan Ragas als ouders Kate en Erik, Timo Verbeek als Benny, Luca Hollestelle als Yara, Rosaline Lantink als Anoosha, Yassine El Ouardi als Daniel en Cedric van den Abbeele als Sam. Nieuw dit avontuur zijn rollen voor Marit van Bohemen (Tante Janine) en Sarah Nauta (bekend van populair zangduo Sarah & Julia).

Ook zijn er rollen weggelegd voor Alexander Brouwer (Olivier), Rhizlane Omarhi, Wimie Wilhelm en Mungu Cornelis.

Eerdere avonturen en 'Ludwigs Nieuws'
Heb jij de eerdere avonturen van 'De Ludwigs' gemist? Geen probleem! Vanaf 11 september zijn er elke schooldag twee afleveringen te zien. Nog leuker wordt het met het 'Ludwigs Nieuws', dat elke dag tussen deze twee afleveringen te zien is. Zo ga je helemaal op de hoogte het nieuwe avontuur in!

'De Ludwigs – Op jacht naar de Stenen Schat' wordt geproduceerd door Blooming Media.

'De Ludwigs – Op jacht naar de Stenen Schat', vanaf 16 oktober van maandag t/m donderdag om 19.00 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers