De week van VTM

vrijdag 15 november 2019

Op zaterdag 16 november maken de Rode Duivels zich op voor hun negende EK-kwalificatiematch, die ze om 17.40 uur tegen Rusland spelen. Op dinsdag 19 november om 20.25 uur spelen de Belgen op eigen veld voor de tiende en laatste confrontatie tegen Cyprus.

Kunnen ze hun kwalificatiecampagne met twee mooie zeges afronden? Beide wedstrijden zijn rechtstreeks en integraal te volgen bij VTM en VTM GO.


Op zaterdag 16 november is er de tv-première van dé Vlaamse Hollywoodfilm, 'Patser'. De flitsende gangsterfilm, met in de hoofdrollen Matteo Simoni, Nora Gharib en Saïd Boumazoughe, vertelt het verhaal van vier vrienden op het Antwerpse Kiel die ervan dromen om te leven als Tony Montana in 'Scarface'. Ze steken hun neus in high-profile drugszaken en ontketenen zo een bendeoorlog van Antwerpen tot Colombia. Ondertussen kondigde het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah een vervolg aan.

In de zesde aflevering van 'Make Belgium Great Again', op zondag 17 november, doet Frances een poging om de natie meer te doen lachen en gaat ze op zoek naar pleeggezinnen.

In 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' op maandag 18 november willen Charlotte, Aline en Evelien stilaan echt weten wie op de ranch mag blijven. Stephan verlost hen uit hun lijden. Ook Etienne moet een keuze maken: wie mag met hem mee op romantische trip?

In 'Code van Coppens' op 20 november sluiten Staf en Mathias hun oudste broer Maarten en hun neef Dieters Coppens op in het huis van een gevaarlijke serial killer. De broers hopen dat Dieter en Maarten de eer van de familie hoog houden. Al zal dat niet zo simpel zijn met Jelle De Beule en Guga Baùl als tegenstanders.

In de laatste aflevering van 'Sergio & Axel: Van de Kaart' tovert Sergio een menu op tafel met culinaire hoogstandjes uit hun zes reizen naar Thailand, Mexico, India, Noorwegen, Libanon en Japan. Samen met Axel nodigt hij 40 gelukkige winnaars uit om daarvan te komen proeven tijdens een uitzonderlijke service in zijn restaurant AIRrepublic in Cadzand.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers