'Home and Away': week 40 (2019) - PREVIEW

zaterdag 28 september 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 

Deze week in 'Home and Away':

Maandag 30 september - aflevering 7013
Colby doet een schokkende ontdekking. Justin probeert de breuk met Willow te verwerken, maar doet dit niet op de best mogelijke manier. Leah zet een stapje in de wereld. De avond neemt een verrassende wending.

Dinsdag 1 oktober - aflevering 7014
Justin kan de breuk met Willow maar moeilijk verwerken. De problemen op school zorgen ervoor dat Raffy ook in het dagelijkse leven niet altijd meer even helder nadenkt. The Bait Shop wordt te krap voor Alf en Ben.

Woensdag 2 oktober - aflevering 7015
Jasmine denkt na over haar toekomst en houdt daarbij Tori en de baby in het achterhoofd. Coco begrijpt er niets van wanneer Raffy en Ryder elkaar blijven ontwijken. De toekomst van Ben ligt in de handen van John Palmer.

Donderdag 3 oktober - aflevering 7016
Colby zet zijn zoektocht naar Ross verder en stelt Chelsea voor om hun huwelijk uit te stellen. John en Ben staan lijnrecht tegenover elkaar wat betreft de toekomst van de Surf Club. Het gaat niet zo goed met Tori.

Vrijdag 4 oktober - aflevering 7017
Robbo probeert zijn verdriet een plaats te geven. Tori is ervan overtuigd dat hij het een nieuwe kans zal geven. Ziggy ergert zich aan de manier waarop Brody en Simone met elkaar omgaan.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bron: Vitaya
http://www.vitaya.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers