'Idool'-special in 'De Vrijdagshow'

donderdag 19 mei 2011

De voorbije maanden werd er bij vtm gezocht naar een zanger of zangeres die àlles heeft om een idool te worden: een gouden stem, de juiste looks en een ferme dosis charisma. Op vrijdag 20 mei is het zover, want dan nemen Kato en Kevin het tegen elkaar op in de finale van 'Idool 2011'. En ook 'De Vrijdagshow' staat op 20 mei helemaal in het teken van de finale van deze muzikale talentenwedstrijd.

Kato en Kevin worden heel de week al klaargestoomd voor deze grote avond. Welke stylingtips de twee finalisten nog kregen, hoe hun outfits voor de finale eruit zien, en hoe Kato en Kevin zelf terugkijken op de voorbije maanden, zie je in 'De Vrijdagshow'.

Ook bij radiostation Q-music zijn ze op zoek naar een idool, want zij organiseren de DJ Idool wedstrijd. De Q-deejay’s streden heel de week al tegen elkaar in verschillende voorrondes voor een plek in de finale van hun eigen talentenjacht. Anke Buckinx wist met haar versie van 'Fuck You' van Cee Lo Green de luisteraars te overtuigen, en zingt morgen tijdens de ochtendshow opnieuw, maar dit keer voor de overwinning. Welk nummer gaat ze brengen? En is Anke zenuwachtig? 'De Vrijdagshow' zocht het uit!

En natuurlijk geen 'Idool 2011' zonder jury. Hoe bereiden zij zich voor op hun allerlaatste, maar misschien wel belangrijkste beoordeling tot hiertoe? Wie zien zij als ultiem 'Idool 2011'?

'De Vrijdagshow' brengt een uitgebreide vooruitblik naar de finale van ‘Idool 2011’, die op vrijdag 20 mei rechtstreeks wordt uitgezonden. En de eerste dag van de winnaar kan je volgen in 'De Maandagshow' op 23 mei 2011.

'De Vrijdagshow', vrijdag 20 mei om 19.35 uur op vtm.Lees ook:
Wie wordt 'Idool 2011'?: Kevin of Kato (+ filmpjes!)
Wie wordt DJ-Idool 2011?
Herbekijk hier de halve finale!

DOSSIER: Idool 2011

volledig dossier
idool2011

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers