Jeroen Meus gaat gourmetten in 'Dagelijkse Kost'

zondag 22 december 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2024

Deze week haalt Jeroen Meus zijn gourmetstel boven. Elke dag legt hij iets anders op de bakplaat om feestelijke gourmettafels te creëren. Van klassiekers en sappige burgers tot Japans geïnspireerde teppanyaki en Mexicaanse grill.

Alles om met veel smaak, sfeer en gezelligheid de laatste dagen van het jaar te vieren.


Maandag: Klassieke gourmet
Dinsdag: Raclette
Woensdag: Mexicaanse gourmet
Donderdag: Japanse gourmet
Vrijdag: Gourmet met burgers

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Deze week in 'Dagelijkse Kost': Het Nationale Kerstmenu!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo National Geographic logo NGC logo

Door gebrek aan voorraden kampt de bemanning van een Duitse onderzeeër met scheurbuik en vaart naar een bevoorradingsonderzeeër. Als een torpedojager aanvalt, valt de vijand het Amerikaanse schip aan.

'WW2 Hell Under the Sea', om 21.00 uur op National Geographic.

Dossiers