Liefde met grote L in laatste aflevering 'Connie & Clyde'

dinsdag 19 november 2013

'Ik wil graag nog een meiske kussen voor ik sterf.' Er volgt een ijzige stilte wanneer Connie Coninx (Eva Van der Gucht) deze bijzondere wens te horen krijgt van de 14-jarige Sammy.

Hij heeft kanker en doet een beroep op relatiebureau Connie & Clyde om zijn grote wens nog te verwezenlijken.


Sammy – een gastrol voor Aäron Roggeman – slaagt er meteen in om Connie’s hart te stelen. De matchmaker zwicht voor zijn kale kop en hoewel haar databank enkel volwassen klanten telt, wil ze er alles aan doen om deze zieke jongen te helpen. Ook Hans (Axel Daeseleire) trekt zich het lot van Sammy aan. Met de nodige push van een grootmoedige echtgenoot tovert Connie haar nieuwe boekvoorstelling om tot een benefietfeest voor de tiener.

Met de hulp van haar team zet Connie een grootscheepse inzamelactie op touw: Kussen voor Kanker. Peggy (Nathalie Meskens) is onder de indruk van Pascals (Stefaan Degand) romantische ideeën voor de benefiet. Nu Pascal terug single is, staat er de schuchtere consulente niets meer in de weg om toe te geven aan de vlinders in haar buik. Maar wie zet nu die eerste stap?

Vincent (Ben Segers) betrapt Pol (Tom Audenaert) en Lieven (Bert Huysentruyt) ondertussen op een niet-professioneel kantoormoment. Het voorval zorgt niet alleen voor wrevel op de werkvloer, maar ook voor ongeduld bij Lieven: Pol moet dringend uit de kast komen.

Het echtpaar Coninx heeft zich sinds de geboorte van de kleine Plop verzoend en is klaar om een punt te zetten achter hun relatietherapie. Therapeute Patricia (Karlijn Sileghem) denkt daar duidelijk anders over… Voor Connie, Pol, Peggy, Pascal en Vincent komt het er nu op aan de liefde recht in de ogen te kijken. En wie laatst knippert, wint.

'Connie & Clyde', woensdag 20 november om 21.10 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers