'Sturm der Liebe': week 7 (2019) - PREVIEW

zondag 10 februari 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 11 februari 2019 - aflevering 2731
Michael vraagt aan Christoph om Gottfried te overhalen om de operatie toch te doen. Rebecca heeft spijt dat ze haar gevoelens aan William heeft getoond. André twijfelt aan zijn capaciteiten als kok. Hij besluit voor Susan te koken bij de Sonnbichlers. Beatrice is gekwetst wanneer ze ontdekt dat Desirée haar bruidsboeket niet heeft bewaard. Het is voor Beatrice duidelijk dat haar dochter zich niet met haar wil verzoenen.

Dinsdag 12 februari 20219 - aflevering 2732
Ella en Rebecca willen het graf van Marcel bezoeken. Nils maakt Desirée duidelijk dat hij niet wil dat hun vriendschap in gevaar komt. Charlotte probeert Gottfried op te beuren zodat hij weer nieuwe moed krijgt. Alfons, Hildegard, André en Melli bereiden het repetitiediner voor. Maakt André kans op een ster?

Woensdag 13 februari 2019 - aflevering 2733
Nils en Rebecca proberen Desirée ervan te overtuigen dat ze de situatie tussen hen verkeerd heeft geïnterpreteerd. Daarnaast probeert Ella te achterhalen waarom Rebecca zo verdrietig oogt de laatste tijd. Alfons en Hildegard vernemen van Dominee Rimpel dat hij zijn portefeuille op het etentje is vergeten. Melli vreest meteen dat André er iets mee te maken heeft.

Donderdag 14 februari 2019 - aflevering 2734
Ella voelt zich schuldig over de dood van Marcel. Ze zoekt troost bij Hildegard. Susan vertelt Werner en Friedrich dat Adrian zijn aandelen aan Christoph wil verkopen, tenzij een van hen een bod wil doen. André is bang om Melli teleur te stellen met zijn kookkunsten. Desirée valt in panne met de fiets. Zowel Nils als Christoph schieten haar te hulp.

Vrijdag 15 februari 2019 - aflevering 2735
Gottfried vertelt Charlotte een geheim over Christoph. Ella ontwijkt Rebecca uit angst om haar en William te verliezen. Michael verrast Natascha met een feestje wanneer ze met Fabien haar audioboek heeft afgewerkt. Nils maakt van de gelegenheid gebruik om Desirée mee te vragen naar een theatervoorstelling, maar Christoph heeft weer een beter voorstel.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers