'Thuis': week 17 (2019) - PREVIEW

zaterdag 20 april 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview!


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 22 april 2019 - aflevering 4614
Waldek heeft de nacht niet thuis doorgebracht. Dieter gaat met zijn vrouw een dagje naar zee. De paasbrunch van Marianne gaat deze keer door in de Withoeve. Kaat zorgt ervoor dat de paassfeer zich in huis verspreidt.

Dinsdag 23 april 2019 - aflevering 4615
Rosa heeft wat meer tijd nodig om alles te verwerken. Marianne is, in tegenstelling tot Leo, trots op zichzelf. Dieter maakt zich zorgen over Nancy. Tamara sukkelt met haar rug; ze moet rusten van Kaat en Dries.

Woensdag 24 april 2019 - aflevering 4616
Nancy slaat helemaal in paniek. Bob is enorm enthousiast wanneer er opnieuw een spelletjesavond wordt georganiseerd door Lowie. De zenuwen maken zich meester van Judith; zeker als Emma met slecht nieuws komt. Kaat moet creatief zijn.

Donderdag 25 april 2019 - aflevering 4617
Tom bedankt Judith en hij is niet de enige. Eddy werkt dubbel zo hard bij de Kabouters. Kaat en Tamara ondernemen zelf actie. Olivia staat op haar strepen wat Christine betreft. Judith moet wat stoom aflaten bij Thilly.

Vrijdag 26 april 2019 - aflevering 4618
Olivia wil dat Christine zich aan haar woord houdt. Marianne is niet te spreken over de laatste actie van Tom. Paulien heeft een ongemakkelijke confrontatie met Olivia. Tamara gaat op aandringen van haar vrienden toch naar de dokter.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers