Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 8 december 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2024

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Salade met tempura van boschampignons en crispy chili olie
Een salade met krokant gebakken champignons en homemade crispy chili olie.


Dinsdag: Eierkoeken
Eierkoeken met een vulling van vanille botercrème.

Woensdag: Gegrilde zalm met bloemkool, aardappelen en picklesmousseline
Gegrilde zalmmoot met gekookte bloemkool, natuuraardappelen, botersaus met pickles en winterpostelein.

Donderdag: Witloof met Gandaham, korst van flandrien en knolselderstoemp
Witloofrolletjes met gandaham, gegratineerd met een korst van Belgische kaas, stoemp met knolselder en een lichte kaassaus.

Vrijdag: Pasta e fagioli
Een winterse pasta met bonen en een gerookt hammetje.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

We beginnen bij Nicoline en Danny in West-Friesland. Zij hebben een oud schoolgebouw omgebouwd tot een bed and breakfast. Daarna zijn de deelnemers te gast in Friesland bij Rixt en Klaas. Tot slot bezoeken ze Theo en de Russische Anna op een Waddeneiland. Het stel runt een B&B in een honderd jaar oude stolpboerderij.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers