Nieuw seizoen 'Undercover in Nederland' vanaf donderdag bij SBS6

woensdag 10 januari 2018
foto: SBS6

Vanaf donderdag 11 januari is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van 'Undercover in Nederland' bij SBS6. Na 3,5 jaar kruipt Alberto in de huid van een nieuw alter ego: Eddie Meijer.

Met zijn nieuwe vermomming wint Alberto informatie in over werelden die verborgen zijn voor het grote publiek en probeert hij criminelen te ontmaskeren. Wordt hij geloofd als pooier, illegale handelaar of bezoeker van homo-ontmoetingsplaatsen? De komende weken is het resultaat te zien van deze spannende infiltraties, waarin Alberto heftige confrontaties aangaat en in gevaarlijke situaties belandt.

In de eerste aflevering gaat Alberto in zijn rol als Eddie undercover als pooier in de schrijnende wereld van de jongensprostitutie. De omvang van het fenomeen jongensprostitutie in Nederland is moeilijk vast te stellen. In schattingen gaat men uit van duizenden minderjarige jongens die werken als prostituee. De verborgen camera’s laten zien hoe de kindermisbruikers te werk gaan. Een jonge medewerker speelt de minderjarige prostituee van Eddie en samen rijden ze door Nederland voor seksafspraken met volwassen klanten. Wat willen deze klanten doen? En hoe reageren ze als ze erachter komen dat pooier Eddie in werkelijkheid Alberto Stegeman blijkt te zijn?

'Undercover in Nederland' wordt geproduceerd door Noordkaap TV.

'Undercover in Nederland', wekelijks vanaf donderdag 11 januari om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers