Frans & Mariska Bauer en Foeke Booy op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 1 mei 2021

Zondag 2 mei zijn Frans en Mariska Bauer te gast als de mediagasten in het media- en sportprogramma 'De Perstribune van MAX'. Oud-voetballer Foeke Booy is de sportgast. Te beluisteren op NPO Radio 1 tussen 12.00 en 14.00 uur.

Frans en Mariska Bauer, de mediagasten in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, zijn momenteel te zien in een nieuw reisprogramma: 'De Bauers: Bestemming Onbekend'. Hierin leert het koppel nieuwe levensstijlen en culturen kennen. Eerder maakten de zanger en zijn vrouw onder meer De Bauers, Frans Bauer in Amerika en daarna een vervolgserie met een reis naar China.


Foeke Booy, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, is sinds 2017 technisch directeur bij SC Cambuur. De voetbalclub uit Leeuwarden werd afgelopen week kampioen in de Keuken Kampioen Divisie en keert volgend seizoen terug naar de eredivisie. Booy maakte in de jaren 80 zijn debuut als voetballer bij SC Cambuur. Hij speelde verder onder meer voor PEC Zwolle en Club Brugge en was trainer bij onder meer FC Utrecht en Sparta.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers