Aansprekende walgasten in nieuwe editie 'Opium op Oerol'

zondag 16 juni 2019
Foto: © AVROTROS 2019

Eva Jinek is op maandag 17 juni de eerste gast in het tv-programma 'Opium op Oerol'. Dat programma doet traditiegetrouw een week lang live verslag van het jaarlijkse theater- en muziekfestival Oerol op Terschelling.

Het is de eerste keer dat de populaire presentatrice een bezoek brengt aan Oerol.

In 'Opium op Oerol' ontvangt gastheer Cornald Maas dagelijks één of meer bekende gasten van het vasteland. Ze bezoeken een theatervoorstelling, waarvan ze bij Maas aan tafel verslag doen. Daarnaast zijn er reportages, muziekoptredens en ontmoetingen met kunstenaars en theatermakers. Op dinsdag is journalist en programmamaker Twan Huys te gast. Ook culinair publicist Janny van der Heijden schuift die dag bij Maas aan.

Schrijver Adriaan van Dis (woensdag), cabaretier Jochem Myer (donderdag) en oud-D66 voorman Alexander Pechtold (vrijdag) bezoeken op Oerol eveneens een festivalvoorstelling en doen daar verslag van in het programma. Het muzikale comedy-duo Maartje en Kine verzorgt een dagelijkse ‘ode aan Oerol’. Dit tweetal maakte de aflopen jaren drie theatervoorstellingen en bracht vorig jaar een album met Nederlandstalige liedjes uit.

'Opium op Oerol', van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juni om 19.20 uur bij AVROTROS op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers