Anna Drijver laat zich portretteren in 'Sterren op het Doek'

vrijdag 10 december 2021

Zaterdag 11 december zendt MAX om 20.40 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering uit van 'Sterren op het Doek'. In deze laatste aflevering staat niemand minder dan Anna Drijver centraal.

Zij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Voor acteur Anna Drijver is het altijd een droom geweest om mee te doen aan 'Sterren op het Doek'. Presentator Özcan Akyol laat die droom in haar geboortestad Den Haag in vervulling gaan. Anna en Özcan komen er al pratend achter dat ze allebei dwangneuroses hebben. Verder vertelt Anna over haar modellencarrière, waarvoor ze op haar vijftiende al de hele wereld over reisde. Anna geniet ervan om te poseren voor drie getalenteerde kunstenaars.


Veilingsite 'Sterren op het Doek'
Aan het eind van de aflevering van 'Sterren op het Doek' mag de bekende gast één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

'Sterren op het Doek', zaterdag 11 december om 20.40 uur bij Omroep MAX op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers