Arjen Lubach laat zich portretteren in 'Sterren op het Doek'

vrijdag 22 oktober 2021
Foto: Omroep MAX - © Amy van Leiden 2021

'Sterren op het Doek' is terug! Zaterdag start op NPO 2 een nieuw seizoen van het populaire programma. In de eerste aflevering staat niemand minder dan schrijver, cabaretier en presentator Arjen Lubach centraal. Hij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator ÷zcan Akyol.

Naast Arjen Lubach zullen ook Femke Halsema, Johan Derksen, Corry Konings, Jan Terlouw, Dionne Stax en Gerri Eickhof zich laten portretteren.


Meesterinterviewer Özcan Akyol creëert met 'Sterren op het Doek' elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij hebben geleverd. In het programma vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen. Nieuw dit seizoen is dat de kunstenaars mogen meekijken tijdens de spannende onthulling. Hoe reageren zij op het commentaar van de bekende gast? En wat vinden ze van elkaars kunst?

Aflevering 1
Arjen Lubach geeft eigenlijk nooit de regie uit handen en is naar eigen zeggen erg slecht in het maken van oogcontact. Voor het nieuwe seizoen van 'Sterren op het Doek' maakt hij een uitzondering. De cabaretier, schrijver en presentator onderwerpt zich aan de priemende ogen van drie getalenteerde kunstenaars en de scherpe vragen van presentator Özcan Akyol. Lubach vertelt openhartig over zijn werk, het leven en de relatie met zijn vriendin. Verder horen we dat hij een bewogen jaar achter de rug heeft.

Veilingsite 'Sterren op het Doek'
Aan het eind van de aflevering van 'Sterren op het Doek' mag de bekende gast slechts één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

'Sterren op het Doek', vanaf zaterdag 23 oktober wekelijks om 20.35 uur op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers