Christina Curry en Qucee canvas in vijfde aflevering 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

zondag 11 februari 2018

Maandag om 22.00 uur nemen twee bekende Nederlanders plaats als canvas in de vijfde aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' op Spike: Christina Curry en YouTuber Qucee (Supergaande).

Hoewel de overgebleven deelnemers individueel strijden voor een plek bij de laatste vijf, is samenwerken bij de eliminatie tattoo onvermijdelijk. In twee teams moeten de kandidaten in wisselbeurten gezamenlijk één tattoo zetten op hun gekozen canvas. Het wordt een strijd tussen Team Nederland en Team België. Hoewel de kandidaten not amused zijn over deze opdracht, zijn ze gelukkig wel blij met de tattoo ideeën van Christina en Qucee. Al roept het idee van Christina wel wat vraagtekens op bij de kandidaten...(bekijk hier welke tattoo Christina wil laten zetten).

Bodine, Kenny, Mick, Matthew, Joyce en Robbin zijn nog in de race voor de titel van Ink Master en het prijzengeld van 20.000 Euro. In de vorige afleveringen moesten Nikky, Alvaro, Martina en Byron hun shop sluiten.Kijk de vijfde aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' aanstaande maandag 12 februari om 22.00 uur op Spike.

Snoeiharde beoordelingen van Ink Master jury in laatste Tattoo Talk
In Tattoo Talk bespreken Ink Master presentator Marco Roelofs en vaste juryleden Morrison Schiffmacher en Errol Buwalda de tattoos van bekende Nederlanders. Met in deze Tattoo Talk: Arie Boomsma, Josje Huisman, Christina Curry, Andre Hazes Jr. en Qucee.

'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2', maandag 12 februari om 22.00 uur op Spike.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers