Comedy Central brengt verlichting op 9/11

woensdag 10 september 2008

Morgen staat 't bol van documentaires en drama over 9/11 op televisie. Is het al tijd om te relativeren? De televisiezender met 100% humor vindt van wel en zendt donderdag de show Spark of Insanity van Jeff Dunham uit.

C


omedy Central vindt het hoog tijd voor relativering. In de Verenigde Staten worden grappen over de aanslagen inmiddels met een noodtempo op het publiek afgevuurd en islamitische stand-up comedians maken er nu hun opmars. Ook hier in Nederland kunnen de kijkers grappen over terroristen wel waarderen. Achmed the Dead Terrorist, één van Dunham's karakters, is de succesvolste ringtone van dit moment. In de show die Comedy Central donderdag 11 september uitzendt spreekt hij de onsterfelijke woorden: Silence, I Kill You! Naast Achmed valt er ook te lachen om de andere karakters van Dunham; onder andere Peanut, Walter en José Jalapeno.

Jeff Dunham is bekend geworden in Johnny Carson's Tonight Show en trad later op in Comedy Central Presents. Ook heeft hij de American Comedy Award voor Funniest Male Stand-Up Comedian mogen ontvangen.

'Spark of Insanity' van Jeff Dunham, donderdag 11 september om 20.25 uur bij Comedy Central.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers