Dennis Storm in de voetsporen van James Cook in nieuw seizoen '3 Op Reis'

zaterdag 12 september 2015

De meeste zomerse vakantiegangers hebben hun koffers inmiddels uitgepakt, maar de tassen van de '3 op Reis'-presentatoren blijven het hele jaar ingepakt!

Dennis Storm, Geraldine Kemper, Chris Zegers en Evi Hanssen maken voor BNN's '3 op Reis' ook dit seizoen veel bijzondere reizen. Dennis laat zich inspireren door de ontdekkingsreiziger James Cook. Vanuit Cook's geboorteland Engeland waaiert Dennis uit naar Canada, Indonesië, Australië, Brazilië en natuurlijk de Cook Eilanden. Backpacker Geraldine vertrekt naar Peru, Berlijn en het backpack walhalla Laos en Chris maakt een rondreis door het land van de reizende zon om het moderne Japan te ontdekken. Daarnaast legt hij een prachtige route met de trein af in Mexico om hem naar het zonnige La Paz te brengen. Tot slot neemt de Vlaamse Evi je mee naar de Azoren en Zuid-Frankrijk.


Dennis trapt dit seizoen af in het Engelse Middlesbrough, de geboorteplaats van ontdekkingsreiziger James Cook. Hij treedt in de voetsporen van de kapitein door bijna 300 jaar later aan land te gaan op plekken waar zijn zeeheld vroeger ook aan land ging. Dennis: 'Ik heb enorm veel zin in dit nieuwe seizoen '3 op Reis'. Ik mag de plekken bezoeken waar mijn held, James Cook, ooit aan land is gegaan.'

Naast het avontuur van Dennis is Geraldine te zien in de eerste aflevering van '3 op Reis'. In de hoofdstad van Peru ontmoet ze lokale surfers die voor de juiste golven naar de kust gaan en maakt ze kennis met de eeuwenoude Inca cultuur. En dit is pas het begin, haar einddoel is Machu Picchu. Alle informatie over de uitzendingen en inspiratie voor je volgende reis zijn te vinden op de site.

'3 op Reis', zondag 13 september om 19.50 uur bij BNN op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers