Deze week in 'Dit Is Mijn Keus': van recreatief gebruik tot 'de ziekte van meer'

zondag 28 november 2021

Maandag 29 november ontvangt Eddy Zoy gasten die hun leven leuker vinden met harddrugs. Hoe ver gaan ze met hun drugsgebruik? Wanneer is het een verslaving? Ze delen waarom ze gebruiken maar ook hun slechte ervaringen.

Merijn raakte verslaafd aan cocaïne en moest dit bijna met zijn leven bekopen. Xander werd afgevoerd met de ambulance. Nicolette verloor haar dochter aan de gevolgen van XTC.


'Hij is schuimbekkend in elkaar gezakt […] hij heeft een hartstilstand in de ambulance gehad.'

Wekelijks ontvangt Eddy Zoëy spraakmakende gasten die open en eerlijk vertellen over  levensbepalende keuzes. Wat gaat er echt schuil achter onherkenbare lichaamsverbouwingen? Wat speelt er echt in het leven van een sekswerker? Hoe is het nu echt om met een fetisj door het leven te gaan? Ofwel, wat is het échte verhaal achter deze keuzes.

In 'Dit Is Mijn Keus' vertellen gasten de achtergrond van hun keuzes voordat het publiek hun ongezouten mening erover deelt en nieuwsgierige vragen stelt. In een tijd waar online vaak anoniem en ongevraagd meningen worden verkondigd, geeft Eddy Zoëy deze meningen een gezicht.

'Dit Is Mijn Keus' wordt geproduceerd door Skyhigh TV en is wekelijks op maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Acha, vertrekt naar Hawa. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers