Dit is Cartoon Network in juli!

woensdag 30 juni 2021

Craig is terug samen met zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP, in 'Craig van de Kreek'. Ze beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp. In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.

In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe 'Kreek Kinderen' elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.


Kijk vanaf 12 juli naar de gloednieuwe afleveringen van 'Craig van de Kreek'. Doordeweeks om 9.25 uur, alleen bij Cartoon Network!

VICTOR EN VALENTINO
VANAF 26 JULI
Doordeweeks om 09.00 uur

Victor en Valentino komen allerlei wezens vanuit de oude folkore en onderwereld tegen tijdens hun verkenning van Monte Macabre. Ze komen op plekken die alleen in legendes bestaan en in mythes worden omschreven! Het is hun nieuwsgierigheid dat ervoor zorgt dat de bovennatuurlijke elementen zich onthullen.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van 'Victor en Valentino' vanaf 26 juli doordeweeks om 9.00 uur, alleen bij Cartoon Network!

TEEN TITANS GO! ZOMER DANSFEEST
VANAF 10 JULI
Elke dag om 7.40 uur

De T'een Titans' – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in 'Teen Titans Go!'. Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet wanneer de cape eraf komt. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur.

Trek je dansschoenen aan en doe mee met het 'Teen Titans Go! Zomer Dansfeest', vanaf 10 juli elke dag om 7.40 uur bij Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers