Dit is september op Cartoon Network

dinsdag 31 augustus 2021

Hier is het allemaal mee begonnen. De piepkleine versies van de geliefde Total Drama-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf. Het zijn dan misschien kleuters, maar Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen en Courtney zijn uitbundiger dan ooit.

Kan Chef deze chaotische groep onder de duim houden?


De gloednieuwe afleveringen van 'Total Dramarama' zie je vanaf 13 september elke dag om 15.25 uur bij Cartoon Network.

TIJD VOOR AVONTUUR: VERRE LANDEN
Zaterdag 25 september om 10.45 uur

Maak kennis met Finn de jongen en Jake de magische hond, die in het land van Ooo wonen en veel avonturen beleven, terwijl ze prinsessen redden, gemene monsters verslaan en bedriegers ontmaskeren!

In de 'Tijd voor Avontuur: Verre Landen' special Weer Samen zijn Finn en Jake herenigd om hun broederband te herontdekken en beleven het grootste avontuur van hun leven.

'De Tijd voor Avontuur: Verre Landen' special Weer Samen zie je op zaterdag 25 september om 10.45 uur, alleen bij Cartoon Network! De herhaling is om 20.30 uur.

TAFFY
VANAF 6 SEPTEMBER
Elke dag om 07.30 uur

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen... Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

'Taffy' is vanaf 6 september voor het eerst te zien bij Cartoon Network! Kijk elke dag om 07.30 uur naar de avonturen van Taffy en Bentley.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
https://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers