'Doorbakken' ontvangt vijfde afvaller van 'Heel Holland Bakt'

dinsdag 26 januari 2021
Foto: Omroep MAX - © Roland J. Reinders 2020

In 'Doorbakken' bespreekt presentator André van Duin wekelijks de 'Heel Holland Bakt'-aflevering van afgelopen zondag. Elke week is de afgevallen thuisbakker uit de tent van de voorgaande aflevering te gast en vijf verschillende thuisbakkers uit het hele land staan wekelijks te springen om hun bakkunsten aan André te laten proeven.

In dit seizoen van 'Doorbakken' wordt vanuit een knusse studio-bakkerij op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de 'HHB'-tent. Janny van der Heijden neemt André wekelijks mee op pad voor een educatief uitje, met als thema een baksel of voorwerp uit de tent. De thuisbakker die in de voorgaande aflevering is afgevallen, kan elke week rekenen op een mini-masterclass van Robèrt van Beckhoven. Hierin gaan zij samen bakken en bespreken wat minder goed ging in 'Heel Holland Bakt'. Daarnaast wordt de kijker getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde, beelden, uit 'Heel Holland Bakt'.


Aflevering 5
Vijf enthousiaste thuisbakkers staan te springen om hun favoriete baksels aan André te laten proeven. Eén van die thuisbakkers is een bekend gezicht. 'RTL Nieuws'-presentatrice Meike de Jong is te gast en zij is dol op bakken. Speciaal voor deze aflevering van 'Doorbakken' heeft Meike zelfgemaakte koeken gemaakt, die ze maar al te graag door André laat proeven. Janny en André bezoeken een eeuwenoude molen uit 1856 waar ze te zien krijgen hoe pannenkoekenmeel op traditionele wijze wordt gemaakt. En Robèrt laat aan Daniel, de afgevallen bakker uit de vijfde 'Heel Holland Bakt'-aflevering, zien hoe je perfecte macarons maakt. Daarnaast zijn er unieke, niet eerder vertoonde beelden, uit 'Heel Holland Bakt' uit te zien.

'Doorbakken', woensdag 27 januari om 21.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers