Hans Dorrestijn ontvangt Roué Verveer in 'Alleen op een Eiland'

maandag 2 augustus 2021
Foto: © Omroep MAX 2021

Schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn verblijft zes weken op een Waddeneiland, waar hij zijn 80-jarige bestaan overpeinst. Terwijl Dorrestijn geniet van de natuur, vreest hij voor het alleen zijn. En als het hem echt te veel wordt, nodigt hij een gast uit.

In de vierde aflevering, op dinsdag 3 augustus rond 22.10 uur op NPO 2, is cabaretier Roué Verveer te gast.


Op authentiek Dorrestijnse wijze gaat Hans het gesprek aan in het MAX-programma 'Alleen op een Eiland' en probeert hij zijn gasten iets van de prachtige waddennatuur te laten zien. Struinend en theedrinkend, vogels kijkend en schuilend voor regen en wind. Het is een onstuimig maar prachtig avontuur.

Aflevering 4: Roué Verveer
Na vier weken 'Alleen op een Eiland' is de stemming bij Hans Dorrestijn flink gedaald. Net als de temperatuur trouwens. Niks wil lukken, zelfs het vogels kijken niet. Maar dan is er licht aan de horizon: cabaretier Roué Verveer komt langs. En hij heeft de lach aan zijn kont hangen.

Podcast 'Alleen op een Eiland'
In de zesdelige podcast van 'Alleen op een Eiland' doet schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn verslag van zijn gemoedstoestand tijdens de opnames van het gelijknamige televisieprogramma. Hij voert hier open en ongenuanceerde gesprekken over met eindredacteur Annette Bakker. Van stress op de dag voor vertrek en de ontberingen op het Waddeneiland tot de vogels en gasten die hem een bezoek brengen. Ook haalt hij anekdotes op én draagt hij voor uit het werk van Wolkers en Bomans. 

'Alleen op een Eiland: Roué Verveer', dinsdag 3 augustus rond 22.10 uur op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers