Het slot van 'The Walking Dead' in februari op FOX

zondag 30 januari 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Het tweede deel van het laatste seizoen van 'The Walking' Dead belooft weer ouderwets spannend te worden. De helden vechten tegen de Reapers, terwijl er een storm op komst is in Alexandrië.

De wereld begint om iedereen heen in te storten. Vanaf 21 februari, elke maandag om 22.00 uur op FOX.


NIEUWE SERIE
THE PEOPLE V.S. O.J. SIMPSON: AMERICAN CRIME STORY

Het verhaal achter de geruchtmakende zaak van O.J. Simpson (Cuba Gooding Jr.). De beroemde American Football legende O.J. Simspon staat terecht voor een dubbele moord. Zijn advocaat is niemand minder dan Robert Kardashian (David Schwimmer). De juridische teams strijden tot de veroordeling of vrijspraak van deze bizarre zaak.

Vanaf 7 februari, elke maandag om 21.00 uur op FOX.

ESPN OP FOX
TOTO KNVB BEKER

Op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 februari zenden we de achtste finale van de TOTO KNVB bekerwedstrijden live uit. De wedstrijden starten om 21.00 uur.

Op 8, 9 en 10 februari, vanaf 21.00 uur op FOX.

MARATHON
THE WALKING DEAD 11A

Kijk voor de start van deel twee naar alle acht afleveringen van het eerste deel van 'The Walkind Dead' seizoen 11! Op 19 februari, zenden we vanaf 20.00 uur een marathon uit. Zo weet je zeker dat je volledig up-to-date bent voor het komende deel!

Op zaterdag 19 februari, vanaf 20.00 uur op FOX.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers