Kookinspiratie nodig? Dit heeft 24Kitchen voor je in petto!

donderdag 2 september 2021

In de maanden september en oktober neemt 24Kitchen je weer mee op een culinaire reis! In september fietst Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen door alle provincies op zoek naar de lekkerste streekproducten in 'Rudolph's Bakery: De Bakfiets'.

Chefkok Hugo verwondert, ervaart, ontdekt en proeft tijdens zijn reis in Toscane voor het nieuwe programma 'Il Dolce Far Niente'. En op 1 oktober bestaat 24Kitchen 10 jaar en vieren we dit met het nieuwe programma De Grootste Kookclub van Nederland.


NIEUW PROGRAMMA
RUDOLPH'S BAKERY: DE BAKFIETS

Voor het nieuwe 24Kitchen-programma 'Rudolph's Bakery: De Bakfiets' reist Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen door Nederland, langs alle provincies om op zoek te gaan naar typische bakspecialiteiten en de historische verhalen die hierachter schuilen. Hij reist niet zomaar door het land, maar fietst op zijn bakfiets door de provincies!

'Rudolph's Bakery: De Bakfiets' is vanaf 6 september, elke werkdag om 15.00 uur en 17.00 uur te zien op 24Kitchen.

NIEUW PROGRAMMA
IL DOLCE FAR NIENTE

In Nederland is het vaak haasten, haasten, haasten. In de drukke levens vergeten we af en toe te genieten van de kleine dingen en even stil te staan. Daarom reist Hugo naar Italië, het land van 'Il Dolce Far Niente', de Edele Kunst van het Nietsdoen. Om te genieten van het leven. Dat doet hij met een lokale leeftijdsgenoot. Elke aflevering bestaat uit een aantal vaste thema’s namelijk ‘verwonderen’, ‘ervaren’, ‘ontdekken’ en ‘proeven’.

Vanaf 25 september, elke zaterdag om 21.00 uur.

NIEUW SEIZOEN
KARENA & KASEY'S FOREIGN FLAVORS S2

Karena en Casey zijn de jongste winnaars ooit van MasterChef en ze veroveren de wereld bord voor bord. In deze spannende serie beginnen Kasey en Karena, die nauwelijks in hun eigen land hebben gereisd, laat staan in de rest van de wereld, aan een epische 10-stops tour rond de wereld. Vanuit bestemmingen in Azië, Europa, de Stille Oceaan en Amerika krijgen de zussen een nieuw inzicht in inheemse culturen en keukens en worden ze uitgedaagd om hun unieke keukenstijl naar verschillende culturen te brengen.

Vanaf 28 september, elke dinsdag om 22.00 uur op 24Kitchen.

24KITCHEN BESTAAT 10 JAAR!
DE GROOTSTE KOOKCLUB VAN NEDERLAND

Op 1 oktober bestaat 24Kitchen 10 jaar! Dit vieren we met het nieuwe 24Kitchen-programma 'De Grootste Kookclub van Nederland'! Elke  week zullen zullen 24Kitchen-chefs gaan koken, samen met oude bekenden, gasten en de kijkers. De chefs vanuit de studio, de gasten en kijkers vanaf een andere locatie. En natuurlijk kan iedereen thuis ook meedoen.

Vanaf 1 oktober, elke vrijdag om 17.30 uur op 24Kitchen.

NIEUWE AFLEVERINGEN
AINSLEY'S MEDITERRANEAN COOKBOOK

Ainsley Harriott begint aan een reis over de Middellandse Zee op een 44ft catamaran en bereidt onderweg een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Naast recepten zijn er ook tal van prachtige locaties uit de hele Middellandse Zee, zoals Marrakech, Zuid-Spanje, Grenada en Jordanië, waarbij Ainsley alle lokale delicatessen proeft!

Vanaf 27 september, elke maandag om 19.00 uur op 24Kitchen.

NIEUWE AFLEVERINGEN
OPEN KEUKEN MET SANDRA BEKKARI

In 'Open Keuken met Sandra Bekkari' deelt Sandra haar gezonde leefwijze en gemakkelijke gerechten met de kijker. Hoewel Sandra geen geschoolde chef is, heeft ze enorm veel passie voor koken én meer dan 20 jaar ervaring als gezondheidscoach. In haar Open Keuken zal ze vooral gerechten klaarmaken waarvoor je niet veel tijd nodig hebt, die gemakkelijk te bereiden zijn en vooral ook lekker en gezond zijn.

Elke werkdag, een nieuwe aflevering om 16.45 uur op 24Kitchen.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MIJN KEUKEN MIJN RESTAURANT

Onder de strenge blik van sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin wagen enkele duo's zich aan het grootste avontuur van hun leven: het openen van hun eigen pop-uprestaurant! Het beste restaurant wint op het einde van de rit 50.000 euro.

Elke dinsdag een nieuwe aflevering om 19.00 uur op 24Kitchen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers