Koos Alberts en Camiel Eurlings in 'Café Hendriks & Genee'

zaterdag 15 juni 2019
Foto: Veronica/Talpa Network - © Wessel de Groot 2019

Zondag 16 juni om 22.00 uur is de derde aflevering van 'Café Hendriks & Genee' te zien op Veronica. In deze wekelijkse live-talkshow op de zondagavond kijken Wilfred Genee en Hélène Hendriks met hun gasten terug op de afgelopen week, blikken ze vooruit naar de komende week én bespreken ze het nieuws van dat weekend.

'Café Hendriks en Genee' is een amuserende, informatieve en vooral ook gezellige live-talkshow met publiek. Wilfred en Hélène ontvangen een keur aan gasten, variërend van showbizz tot politiek en sport tot human interest.


Zondag aandacht voor:

- Dochter Christa en moeder Joke schreven het boek ‘De Kracht van Liefde’ over hun vader en man Koos Alberts. De volkszanger overleed vorig jaar september op 71-jarige leeftijd.
- Dit weekend is het VVD-festival, waar premier Rutte en fractievoorzitter Klaas Dijkhoff hun achterban toespreken. Met oa. partijprominent Frits Huffnagel blikken Wilfred en Hélène terug op dit liberale festijn.
- Jan-Willem Schut is de populairste politievlogger van het land. In 3 jaar wist hij ruim 200.000 volgers op YouTube binnen te halen.
- Camiel Eurlings was als CDA-kroonprins op weg naar het premierschap. In 2010 maakte hij bekend de politiek te verlaten. Hierna ging het snel bergafwaarts met hem. Financieel journalist Sonny Motké schreef de vuistdikke biografie ‘Camiel, opkomst en ondergang van een zondagskind’ over de man die spoorloos lijkt te zijn verdwenen.

En Hendriks en Genée praten over de Dutch Grand Prix van Zandvoort. Tot zondag kunnen racefans zich aanmelden voor tickets van dit spektakel met Max Verstappen, dat volgend jaar mei weer in ons land wordt verreden.

'Café Hendriks & Genee', tot en met 7 juli elke zondag tussen 22.00 en 23.00 uur op Veronica.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers