Michiel Romeyn en Gerard van der Lem op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 2 maart 2019

Aanstaande zondag 3 maart 2019 zijn Michiel Romeyn, bekend van 'Jiskefet', en voetbaltrainer Gerard van der Lem te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Michiel Romeyn, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, veroverde zijn plek in de Nederlandse mediageschiedenis als een van de drie makers van het legendarische tv-programma 'Jiskefet'. Romeyn was de man achter 'typetjes' als kantoormacho Storm, corpsbal Van Binsbergen en Oboema. Momenteel vertoont Romeyn zijn kunsten in een komische serie op ad.nl: Huize Vleeshamer.

Gerard van der Lem, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, kende zijn grootste sportieve successen als assistent-trainer van Louis van Gaal. Met hem veroverde hij landstitels, Europa Cups én de wereldbeker. De geboren en getogen Amsterdammer voetbalde zelf onder meer bij FC Amsterdam en Feyenoord. Als trainer werkte hij in onder meer in Saudi-Arabië en Cyprus. Over zijn kleurrijke voetballeven is nu, van de hand van journalist Edwin Struis, een biografie verschenen: Gerard van der Lem: Mijn jaren met Louis van Gaal, Pep Guardiola, José Mourinho en andere wereldsterren.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij de kleurrijke geschiedenis van absurdistische radio- en televisieprogramma's in Nederland. En hij vertelt over de opmerkelijke mediagebeurtenissen van de afgelopen week.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers