Nieuw seizoen 'Grenzeloos Verliefd': de ultieme test voor je relatie

maandag 23 september 2019
Foto: Net5 - © Talpa Network 2019

Zou je je vrienden, familie, werk en huis achter je durven laten voor je grote liefde? Elf seizoenen van de succesvolle Net5 serie 'Grenzeloos Verliefd' laten zien dat er nog altijd verliefde Nederlanders die sprong in het diepe aandurven.

Het nieuwste seizoen van 'Grenzeloos Verliefd' volgt ook weer zes stellen die niet terugdeinzen voor een buitenlands avontuur in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. 'Grenzeloos Verliefd' is te zien vanaf dinsdag 24 september om 21.30 uur bij Net5.

Aflevering 1: Kim & Patrick
In april 2017 gaat de Amsterdamse Kim (35) met haar ouders op vakantie naar Zuid-Afrika. Ze bezoeken daar een festival in de woestijn. Na een paar dagen feesten loopt ze plotseling de Zuid-Afrikaanse Patrick (38) tegen het lijf. Ze raken aan de praat en tien minuten later vindt de eerste zoen plaats. Liefde op het eerste gezicht of de roes van de vakantie? Het blijkt meer dan een vakantieflirt, want ze zoeken elkaar dat jaar verschillende keren op. Ze zijn totaal verschillend, maar ook een goed team, dus Kim besluit haar droomappartement en baan in Amsterdam op te geven voor een leven met Patrick in Zuid-Afrika. Ze wil geld verdienen met het runnen van een B&B. Vol goede moed gaat ze aan de slag, maar het is moeilijk om rond te komen. En door de stressvolle situatie begint de relatie ook te wankelen…

Griekenland
Een ander bijzonder verhaal is dat van de 24-jarige Nadia die tijdens haar vrijwilligerswerk op Lesbos de Afghaanse vluchteling Wahid (20) ontmoet. Ze krijgt met hem een hele bijzondere band die nog sterker wordt als ze een paar maanden in Athene gaat werken. Wahid wacht al tweeënhalf jaar op asiel en kan voorlopig Griekenland niet uit. Ondertussen wordt de band tussen Nadia en Wahid steeds sterker. Zo sterk dat Nadia besluit om zich definitief in Griekenland te vestigen. Maar dit nieuwe leven brengt ook diverse complicaties met zich mee. Zo worden ze opgelicht en moeten ze op stel en sprong op zoek naar een nieuw huis. Nadia kan gelukkig meteen werken en is daarmee de kostwinner, maar dat geldt niet voor de Afghaanse Wahid, die niet mag werken, dus dat is even slikken voor hem.

'Grenzeloos Verliefd', wekelijks vanaf dinsdag 24 september om 21.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers