Nol Havens, Amaryllis en Rudy Bennett bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 6 september 2019

Van zaterdag 7 september tot en met vrijdag 13 september staat er weer een tsjokvol programma met veel (live-)muziek klaar bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Een overzicht!

 

 'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 7 september in 'Wekker-Wakker-Weekend' natuurlijk het laatste nieuws rond Los Vast, de reünie dat op 21 september in het Oude Luxor Theater in Rotterdam plaatsvindt.

Te gast is Rudy Bennett, één van de optredende artiesten tijdens Los Vast, de reünie, die een prachtig album heeft gemaakt met de legendarische Motions.

Verder ook veel aandacht voor muziek. In Country Roads staat de twee jaar geleden overleden Don Williams centraal en in De Plaatwaarde gaan we kijken wat het Shocking Blue-album At Home waard is. Op dit album staat de eerste Nederlandse wereldhit Venus.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendprogramma 'Je Dag is Goed'. Hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. Zoals elke week sluit caberatier Roel C. Verburg de week af met een zelfgeschreven lied.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma 'Haandrikman!' is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag. MAX Vandaag-nieuws komt er van Renate Evers.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Woensdag 11 september staat het jonge duo Micah en Julia in 'De MAX!'. De invloeden van het artiestenduo komen uit de hoek van country, folk en jazz. Hun stijl wordt gekenmerkt door melodieuze zang, begeleid door gitaar, piano en viool. De klik tussen Micah en Julia ontstond zo’n drie jaar geleden in Hattem tijdens een jamsessie bij een gezamenlijke vriend.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In 'TinekeShow' is vrijdag 13 september zanger Nol Havens samen met de Belgische zangeres Amaryllis te gast. Zij brachten onlangs de single Omdat het niet anders kan uit. In het tweede uur is vriend van de show Dick van Altena live te horen.

'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht'. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers