Onthullende documentaire 'Controlling Britney Spears' exclusief bij Net5

woensdag 27 oktober 2021

Aanstaande donderdag is 'Controlling Britney Spears' om 20.30 uur exclusief te zien bij Net5. In deze nieuwe onthullende documentaire vertellen verschillende insiders voor het eerst over het beklemmende leven van Britney Spears tijdens haar curatorschap.

Ook komt Britney Spears, die haar curatorschap ‘een onderdrukkend en controlerend instrument tegen haar’ noemt, aan het woord. Hoe zag haar dagelijkse leven eruit met de strenge bewaking en hoe probeert ze los te komen van haar vader?


Britney Spears staat al jaren onder volledige curatele bij haar vader Jamie Spears na haar mentale breakdown in 2007. De documentaire Framing Britney Spears zorgde begin dit jaar voor nieuwe aandacht voor de #freebritney-beweging: fans die ervoor pleiten om Britney’s zeggenschap over haar leven weer terug te krijgen. In 'Controlling Britney Spears' worden nieuwe beschuldigingen van insiders aan het adres van Jamie Spears onderzocht. Onder meer wordt beweerd dat Britney’s vader geluidsopnameapparatuur in de slaapkamer van zijn dochter liet plaatsen en dat de beveiligers haar telefoon aftapten.

'Controlling Britney Spears' wordt geproduceerd door The New York Times en Left/Right.

Uitzending aanstaande donderdag 28 oktober om 20.30 uur exclusief bij Net5 en op KIJK.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers