Oranje begint bij Talpa

donderdag 11 mei 2006

Dinsdag 23 mei begint Oranje bij Talpa. Dan klinkt het startschot voor de strijd om de Europese titel voor landenteams tot 21 jaar. Talpa zendt bijna alle wedstrijden van het EK onder 21 rechtstreeks uit, waaronder sowieso alle wedstrijden van Oranje en de halve finales en de finale.

A


lle wedstrijden van het toernooi worden tevens live uitgezonden op http://www.talpavoetbal.tv/

In Hilversum zijn Wilfred Genee en Humberto Tan afwisselend de gastheer in 'Café Oranje', in gezelschap van een Oranje legioen en actuele gasten uit de voetbalwereld. Jan Joost van Gangelen doet vanuit Portugal verslag van de verrichtingen van de jongens van Foppe de Haan. Er zal Jong Oranje alles aan gelegen zijn om goed voor de dag te komen. Geven de jongens van Foppe de Haan het goede voorbeeld aan de mannen van Marco van Basten?

Aan de vooravond van het WK in Duitsland wordt in Portugal van 23 mei tot en met 4 juni het EK onder 21 gespeeld. Jong Oranje komt uit in groep B tegen Italië, Denemarken en Oekraïne. Groep A wordt geformeerd door Frankrijk, Duitsland, Portugal en Servië/Montenegro. De twee beste teams per groep gaan door naar de halve finale. Jong Oranje wordt gezien als een van de favorieten voor de eindzege. Onder anderen bekende namen als Urby Emanuelson (Ajax), Ron Vlaar (Feyenoord) en Collins John (Fulham) zijn opgenomen in de voorlopige selectie. Bondscoach Foppe de Haan maakt 15 mei zijn definitieve keurkorps bekend. Jong Oranje speelt woensdag 24 mei zijn eerste wedstrijd om 18.00 uur tegen Oekraïne.

In voorbereiding op het EK speelt Jong Oranje woensdag 17 mei tegen aartsrivaal Jong Duitsland. Vanaf 18.00 uur is ook deze wedstrijd live te zien bij Talpa. Plaats van handeling is stadion De Vijverberg in Doetinchem.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers