Partijleider Henk Krol van 50PLUS te gast bij 'WNL Op Zondag'

zaterdag 7 december 2019

De zondag begint met Rick Nieman. In 'WNL Op Zondag' het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. Elke zondagmorgen live vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Partijleider Henk Krol van 50PLus is te gast bij Rick Nieman. De voorman van de ouderenpartij wil nog wel een rondje en meldt zich voor het lijsttrekkerschap. In 'WNL Op Zondag' kijkt Henk Krol terug op zijn politieke jaar.

VVD-prominent Bas Eenhoorn brengt in 'WNL Op Zondag' een ode aan de Wadden. De oud-burgemeester van Schiermonnikoog brengt een bundel uit met een nieuwe kijk op het waddengebied.

Opiniepeiler Maurice de Hond komt zijn zondagse peiling toelichten en geeft zijn politieke analyse. Hoe staan de politieke partijen er voor? Wie zijn de winnaars en verliezers?

Elsevier Weekblad koos de vermoorde advocaat Derk Wiersum tot Nederlander van het Jaar. Hoofdredacteur Arendo Joustra en advocaat Willem Jan Ausma over de gevolgen van deze moordaanslag voor de advocatuur en de maatschappij.

Binnenkort begint een nieuw seizoen van de kijkcijferhit 'Ik Vertrek', het is de 200ste aflevering van het populaire programma. Televisierecensent Angela de Jong van het AD over het geheim 'Ik Vertrek'...

'WNL Op Zondag', zondag 8 december om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers