'Radar' kijkt naar standpunten politieke partijen over wonen

zondag 7 maart 2021

In aanloop naar de verkiezingen kijkt 'Radar' naar de standpunten van de politieke partijen in hun verkiezingsprogramma's over wonen.

Als starter op de woningmarkt of als ZZP'er, heb je op dit moment bijna geen kans op een betaalbare koopwoning. Wat zijn de plannen van de politieke partijen om dit probleem aan te pakken? Is in hoog tempo woningen bijbouwen voldoende? Zou een minister van Wonen een oplossing zijn? Je ziet het in 'Radar'.


Ongeveer 25.000 ex-Covid-19-patiënten hebben nog ernstige  beperkingen, zoals extreme vermoeidheid, concentratieproblemen, longklachten of verlies van spiermassa. Deze klachten kunnen verminderen door paramedische herstelzorg (zoals fysio, oefen- en ergotherapie, logopedie of diëtetiek). Wie deze herstelzorg vergoed wil krijgen, moet verplicht meewerken aan een onderzoek. Wie weigert, moet de hulp uit eigen zak betalen. Mag dat zomaar?

Daarnaast moeten ex-Covid-19-patiënten binnen vier maanden starten met hun behandeling, anders hebben ze ook geen recht op vergoede herstelzorg.

'Radar', maandag 8 maart om 20.35 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers